Darrer qüestionari sobre sistema sexagesimal

10 12 2008

Alumnat 2n ESO,

Ara ja estem a punt d’acabar la unitat didàctica dedicada als nombres decimals i al sistema sexagesimal. Contesteu el següent

qüestionari

que també comptarà per nota (per al segon trimestre). Però ATENCIÓ: el qüestionari es tancarà, automàticament, diumenge a les 23.59 h!


Accions

Informació

13 responses

12 12 2008
nil espinosa

hola m’ha agradat molt aquest questionari perque he apres a dividir graus minuts…m’a costat una mica lo de dividir pero crec que ho e apres al cap i a la fi e apres mes pel phi i espero de que fiquis mes questionaris perque magrada de que ens donis aquesta oportunitat.
els questionaris m’agraden moltiiiisim.

12 12 2008
Ruben Trevejo Rodriguez

Soc el Ruben i et Donaras compte que te he enviat 2 vegades el qüestionari per que el primer sem va sáltar automaticamen i em baig dexar 1 exercici. La activitat ha sigut entretinguda vinga fins un altre.

12 12 2008
Àlvar

Molt bé, Nil i Ruben! Al llarg del curs anirem fent més qüestionaris: són una activitat més per aprendre matemàtiques que no s’ha de menystenir.

Molt bon cap de setmana!

13 12 2008
harumi

hola alvar soy harumi bueno m’ agradat una mica aquer questionari solo per les division que no l’ entendic molt pero l’ efet ojala que li ha hi ha aprobet sino lo tindre que fer altra vegada bueno bye

13 12 2008
Àlvar

Crec, Harumi, que aquest qüestionari no t’ha agradat tant com l’anterior. Les divisions poden resultar una mica més pesades, però no són difícils: es tracta de paracticar una mica més. Ja et diré com t’ha anat.

14 12 2008
Paula

Àlvar bon dia ami l’unic problema que no em sortia era el dels rellotges pot ser era fàcil pero no em sortia. Tampoc entenc molt les divisions les estic mirant al llibre i semblan una mica díficils.

14 12 2008
Àlvar

Bon dia, Paula! Pel que fa al problema dels rellotges, observa bé la divisió de la circumferència (de 5 min en 5 min!). Respecte de les divisions, mira-t’ho de la llibreta, perquè en el llibre hi ha errors. Segur que ho acabes entenent, és qüestió de treballar una mica i tenir paciència!

14 12 2008
sheila

Bon dia Álvar. Aquest era una mica més difícil. La tercera pregunta no la he fet perque no sabia com. I les divisions també una mica malament.

14 12 2008
Àlvar

Hola Sheila! Sí, efectivament, aquest qüestionari era una mica més difícil i, per això, us he deixat més temps per respondre’l. Ja el comentarem a classe. I, les divisions, potser caldrà repassar-les!

14 12 2008
cristian

ola alvar, es la segona vegada q faig aixo, i si, com diuen els meus companys ha sigut mes dificil y el primer exercici no m’he ensurtit pas.però ha hagut uns exercicis molt facils. m’agradaria fer mes d’aquest tipus,alvar.

14 12 2008
Àlvar

Hola Cristian! Està molt bé que feu un primer cop d’ull al qüestionari abans de contestar-lo. És normal que fos una mica més difícil, perquè és el final de la unitat didàctica. Segur que no us va malament! Continuarem fent qüestionaris al llarg del curs!

14 12 2008
Nerea

Àlvar, es una mica dificil una mica bastant…

14 12 2008
Àlvar

Nerea, ja pensava que t’havies oblidat! No és tan difícil com creus, de veritat. Has resolt el qüestionari ajudant-te de llapis i paper? Perquè, de cap, sí, és bastant difícil!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: